Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. 3-Lidhini bishtat e gërshetave në anët e kundërta por, jemi të Sigurt që Edhe Ju vetë do të keni shumë IDE të Reja Kur t`i shikoni propozimet e SAJ… Sot së bashku me coiffeur e classe cheveux et maquillage, monaliza kasaj Kemi realizuar një Model të thjeshtë me gërsheta, që Ju VAJZA Mund ta bëni: në Plazh, në përditshmërinë tuaj për në punë, në shkollë ose thjesht për një Kafe me shoqet. KY modèle flokësh NUK Merr kohë më shumë se 1 minutë dhe Ju duhen për ta realizuar thjeshtë; kapëse të Vogla dhe dy llastikë të vegjël për gërshetat. KY modèle flokësh është me të Vërtetë modeli Tipik i një dite që përton të merresh me flokët e tu. Kurdo Herë që vonohesha, vishja një pulovër të Gjerë dhe të rehatshme dhe e kombinoja me një gërshet të lirë dhe JO shumë Klasik. “Tutoriels de classe”, rubrika më e re në Revistën classe! Hairstylist e @class_hair_makeup, monaliza Kasaj do të na tregojë çdo javë MODELE të ndryshme flokësh, që Ju VAJZA, Mund t`i realizoni shumë shpejt në kushte shtëpie. Sot @monalizakasaj ka zgjedhur një Model me dy gërsheta që Mund të realizohet për 1 minutë.

Edhe PSE duket i thjeshtë, me këtë modèle flokësh Ju Mund të shkoni në punë, në shkollë, ose Edhe për një Kafe me shoqet! Faleminderit @monalizakasaj @class_hair_makeup